Verkeersschool Heijkoop in Mijdrecht

Rijlessen voor verschillende cursisten samengesteld

Cursisten uit Mijdrecht kunnen voor autorijlessen terecht bij Verkeersschool Heijkoop. Door ons worden autorijlessen verzorgd voor mensen met verschillende achtergronden en beperkingen. Wij geven deze lessen aan mensen van uiteenlopende leeftijdscategorieën. Wat ons ook bijzonder maakt is dat wij ons hebben gespecialiseerd in het geven van rijlessen aan mensen, die gehinderd worden door aandoeningen als bijvoorbeeld dyslexie of dyspraxie. Door onze kennis van de omgang met deze beperkingen wordt de kans voor de cursist op het behalen van het rijbewijs aanzienlijk vergroot. Cursisten met faalangst worden ook op een gerichte manier begeleid, waarbij sprake is van veel geduld en persoonlijke aandacht.

Wij verzorgen autorijlessen voor aankomende automobilisten, maar ook verzorgen wij opfrisopleidingen voor bestuurders die wel een rijbewijs hebben, maar door uiteenlopende omstandigheden hun kennis weer op peil willen brengen. Voor elke situatie stellen wij een pakket op maat samen. Hierbij wordt in eerste instantie rekening gehouden met de mogelijkheden van de klant, waarop een gedegen plan van aanpak wordt gebaseerd. Verkeersschool Heijkoop biedt cursisten in Mijdrecht en omstreken de gelegenheid om te lessen in een handgeschakelde auto, maar ook kan er worden gelest in een automaat.

De rijinstructeur spreekt naast Nederlands ook Engels en Duits en is erkend rijinstructeur voor mensen die lijden aan autisme of ADHD. Door zich na informatieve gesprekken een beeld gevormd te hebben van de belevingswereld van de cursist, kan de rijinstructeur een op maat gemaakt programma samenstellen, waarbij de nadruk ligt op een gerichte begeleiding en een ontspannen klimaat. Hierdoor kan de aankomende bestuurder zich beter concentreren tijdens de autorijlessen.

Op maat gemaakte lespakketten

Wij bieden ook lespakketten bedoeld voor re-integratie van automobilisten die langere tijd niet aan het verkeer hebben deelgenomen. Dit lespakket wordt volledig afgestemd op de behoeften van de cursist. De rijlessen worden altijd verzorgd door dezelfde instructeur en er wordt gereden in dezelfde lesauto. Hierdoor ontstaat een vertrouwensband tussen de cursist en de rijinstructeur en de cursist raakt vertrouwd met de auto. Dit geeft een gevoel van zekerheid, waardoor betere resultaten worden bereikt.

Door de flexibiliteit van Verkeersschool Heijkoop zijn de lespakketten individueel afgestemd op de behoeften van een grotere groep mensen, dan bij rijscholen die zich niet gespecialiseerd hebben in beperkingen bij de cursist. De tarieven zijn gunstig en hangen af van het gewenste en noodzakelijk lespakket. Wij bieden ook de mogelijkheid om gespreid te betalen en doen niet aan lokkertjes, zoals instappakketten. Wij hanteren vaste prijzen.

Door onze bijzondere aanpak is Verkeersschool Heijkoop de aangewezen partner voor een echte rijopleiding op maat in Mijdrecht en omstreken. Neemt u voor all mogelijkheden contact met ons op, wij nemen graag de tijd voor u!

Vraag naar de mogelijkheden