Verkeersschool Heijkoop in Amstelveen

Autorijles voor een breed publiek

Cursisten in Amstelveen die een gedegen rijopleiding willen volgen kunnen prima terecht bij Verkeersschool Heijkoop. De autorijlessen zijn geschikt voor mensen, die verschillende achtergronden en eventueel beperkingen hebben. Cursisten in verschillende leeftijdscategorieën worden door ons begeleid naar dat felbegeerde rijbewijs. Ook mensen die minder ontvankelijk zijn voor de lesstof, door bijvoorbeeld dyslexie of dyspraxie vinden bij ons een begripsvolle benadering, wat de kans van slagen voor het rijbewijs aanzienlijk groter maakt. U krijgt te maken met een individuele en geduldige begeleiding, wat een positieve invloed heeft op het beter kunnen volgen van de rijlessen. Ook mensen met faalangst hebben veel baat bij onze werkwijze, een gevoel van zelfvertrouwen is het gevolg, waardoor een ontspanning wordt bereikt, die de concentratie van de cursist ten goede komt.

Wij verzorgen zowel de rijopleiding voor beginnende bestuurders als voor automobilisten die al een rijbewijs in hun bezit hebben, maar een opfriscursus willen meemaken. Er is bij ons altijd sprake van maatwerk, elk lespakket wordt afgestemd op de capaciteiten en de wensen van de individuele cursist. De cursisten in de regio Amstelveen hebben de keuze uit een handgeschakelde lesauto of een automatisch geschakelde auto.

Uw rijinstructeur beheerst Nederlands, Engels en Duits en is gekwalificeerd als rijinstructeur voor mensen met autisme of ADHD. Voordat een begin wordt gemaakt met de rijopleiding gaan wij met de cursist rond de tafel om de mogelijkheden en wensen van de betrokkene te inventariseren. In het traject wordt de nadruk gelegd op een persoonlijke en betrokken begeleiding. Het doel is om de rijlessen zo ontspannen mogelijk te laten verlopen. Dit komt de concentratie en de motivatie van de deelnemer ten goede.

Flexibele rijopleiding tegen een concurrerend tarief

Een automobilist die geruime tijd niet heeft deelgenomen aan het verkeer komt in aanmerking voor een re-integratie traject. Hierbij worden de wensen van de cursist op een rijtje gezet en het lestraject wordt hier volledig op afgestemd. U heeft altijd maar te maken met dezelfde instructeur en de lesauto is ook altijd dezelfde. Hierdoor kunnen wij een vertrouwensband realiseren en raakt u goed bekend met de eigenschappen van de lesauto. De praktijk heeft ons geleerd, dat een cursist hierdoor zelfverzekerder aan de rijopleiding kan deelnemen.

In het volgen van de rijlessen bieden wij onze klanten een grote mate van flexibiliteit, door het op maat aanbieden van lespakketten bereiken wij een brede groep mensen, elk met de eigen behoeften en capaciteiten. Onze tarieven zijn vast en concurrerend, zonder addertjes onder het gras als instappakketten. Wij begrijpen heel goed dat een rijopleiding misschien een aanzienlijke éénmalige uitgave kan zijn, daarom bieden wij u graag de mogelijkheid tot gespreide betaling.

Met een unieke aanpak van uw rijopleiding biedt Verkeersschool Heijkoop u een aantrekkelijk pakket, zodat uw kansen op het halen van uw rijbewijs vergroot worden.

Meer informatie