Verkeersschool Heijkoop in Alphen aan den Rijn

Rijlessen op maat voor diverse cursisten

Voor cursisten in Alphen aan den Rijn verzorgt Verkeersschool Heijkoop autorijlessen voor mensen met uiteenlopende achtergronden en beperkingen. Cursisten van verschillende leeftijdsgroepen kunnen bij ons terecht voor een vakkundige rijopleiding. Wij hebben ons tevens gespecialiseerd in de begeleiding van mensen, die lijden aan aandoeningen als dyslexie of dyspraxie. Doordat wij ons kunnen inleven in de gevoelens van deze cursisten wordt de kans van slagen voor het rijexamen aanzienlijk vergroot. Door een persoonlijke, geduldige en intensieve begeleiding wordt ook het zelfvertrouwen van mensen met faalangst vergroot, waardoor een ontspannen situatie bereikt wordt.

Aankomende automoblisten kunnen bij ons terecht voor een gedegen rijopleiding, maar ook bestuurders die al een rijbewijs hebben, maar de kennis weer willen opwaarderen, zijn van harte welkom voor een opfriscursus. Alle pakketten worden op maat gemaakt, waarbij rekening wordt gehouden met de mogelijkheden en eventuele onmogelijkheden van de cursist. Wij bieden cursisten in de regio Alpen aan den Rijn de mogelijkheid om de rijlessen te volgen in een handgeschakelde auto, maar ook kan gekozen worden voor een automaat,

Uw rijinstructeur beheerst de talen Nederlands, Engels en Duits en beschikt over de erkenning als rijinstructeur die mensen met autisme of ADHD rijlessen mag geven. Voordat met de rijlessen wordt begonnen volgt een informatief gesprek, om zo inzicht te krijgen in de belevingswereld en de mogelijkheden van de cursist. Hierop wordt dan een passend programma ontworpen, waarbij de nadruk komt te liggen op een persoonlijke begeleiding en een ontspannen sfeer. Dit zorgt voor een betere concentratie van de bestuurder tijdens de autorijlessen.

Individueel samengestelde lespakketten

Automobilisten die om welke reden dan ook langere tijd geen auto hebben bestuurd kunnen een re-integratie traject volgen. Dit lespakket wordt volledig aangepast aan de behoeften van de betrokkene. De rijlessen worden altijd gegeven door dezelfde instructeur en in dezelfde lesauto. Hiermee wordt een vertrouwensband bereikt en de cursist leert de eigenschappen van de auto goed kennen. In de praktijk is gebleken dat de cursist zich hierdoor zekerder voelt, wat resulteert in betere resultaten.

Verkeersschool Heijkoop biedt een grote flexibiliteit in de aangeboden lespakketten, waardoor de rijopleiding aansluit bij de wensen en behoeften van een uitgebreide groep cursisten. Dit in tegenstelling tot het aanbod van rijscholen die zich niet gespecialiseerd hebben in beperkingen van cursisten. Wij hanteren concurrerende tarieven en deze zijn afhankelijk van het benodigde en gevraagde lespakket. Om het financieel mogelijk te maken om een rijopleiding te volgen is gespreid betalen mogelijk. Onze prijzen zijn vast en wij houden niet van lokkertjes, zoals instappakketten.

Door onze unieke aanpak is Verkeersschool Heijkoop de juiste keuze voor een op maat aangeboden rijopleiding in de regio Alpen aan den Rijn. Informeert u naar de mogelijkheden, wij zijn u graag van dienst!

Vraag informatie