Reïntegratie in het verkeer

Reïntegratie in het verkeer

Verkeersschool Heijkoop heeft het Terug-in-het-Verkeer-programma (2013) ontwikkeld en biedt mensen met en zonder rijbewijs de helpende hand naar behoud van onafhankelijkheid van openbaar vervoer en welwillende medemensen (anders dan de partner).

In deze lessen staat de (re-)integratie centraal. Door middel van rustige en tactvolle begeleiding maken we van u (weer) een zelfstandig en veilig bestuurder in het verkeer.

Terug-in-het-Verkeer is een compleet programma dat alle facetten/instrumenten bij deelname als bestuurder aan het Verkeer-van-nu inhoudt. Dit houdt absoluut meer in dan uitsluitend het zelfstandig rijden van uw auto. U keert terug als een weerbaar bestuurder die (weer) mee kan in het verkeer van nu. Advisering doen wij ook.

Dit programma is gecompleteerd naar en voor alle verkeersdeelnemers MET of NOG ZONDER rijbewijs of brommercertificaat .

Terug-in-het-Verkeer is een (re-)integratieprogramma dat onafhankelijk van leeftijd is en niet gebonden is aan het in bezit zijn van een rijbewijs of brommercertificaat. Angst in het verkeer kan zich ook ontwikkeld hebben tijdens rijlessen, of als (brom)fietser of zelfs als passagier.

Het kan ook zijn dat u besluit een korte bijscholing te willen volgen, bijvoorbeeld binnen het kader van het rijbewijs voor ouderen.

Het programma terug-in-het-verkeer is er voor iedereen!

Wij bieden een aantal pakketten binnen Terug-in-het-Verkeer aan.

Wij integreren in Terug-in-het-Verkeer tijdens de rijlessen naar het praktijkexamen, ingeval men deze nog niet heeft.

Een proefles biedt het beste advies wat aansluit bij uw situatie. U kunt een proefles aanvragen door contact met ons op te nemen.

Waar zijn wij actief?

Verkeersschool Heijkoop is actief binnen de regio's van het Groene Hart:
Nieuwkoop, Alphen aan den Rijn, Kaag en Brasem, Boskoop, Waddinxveen, Gouda, Bodegraven, Woerden, Leiden en Leiderdorp.

Daarnaast zijn wij actief in:
Aalsmeer, Uithoorn, Mijdrecht, Amstelveen en Amsterdam.

Woont, werkt of volgt u, jij een studie net hier buiten, dan kan men ook contact met ons opnemen voor het volgen van onze rij- en onze theorieopleidingen.

Contact mogelijkheid