Prijzen en Pakketten

Prijzen en Pakketten

Verkeersschool Heijkoop is een verkeersschool die luistert naar de leerling/cursist. Dit zijn dus de doorsnede leerling/cursist EN de leerling/cursist die een andere benadering vraagt.

Dit vraagt van ons een flexibele en open benadering bij onze pakketten. Wij werken in principe met GEEN afwijkende standaardprijzen bij autisme en/of add/adhd en comorbiditeiten.

U vindt de gegevens verder op deze pagina.

Theorie

Verkeerschool Heijkoop werkt met verschillende theoriepakketten. Afhankelijk van hoe men leert bieden wij pakketten aan. U en jij maken tenslotte de keuze. Jullie bepalen in welke samenstelling het pakket wordt. Verkeersschool Heijkoop verkoopt alleen goed kwalitatieve theoriemethoden, w.o. iTheorie (Online) en VekaBest (o.a. Online). Daarnaast verzorgen wij o.a. theorielessen op bij u op locatie.

Praktijklessen

Praktijklessen zijn standaard 75 minuten. Dit i.v.m. effectiviteit bij kunnen aanbieden van leerstof. Praktijklessen zijn in principe minimaal 60 minuten en max. 120 minuten.

Tussentijdse toets/Proefexamens

De tussentijdse toets kan in ieder pakket met examen worden toegevoegd. Wij werken liever met een realistischer proefexamen. Desondanks kunnen wij bij een leerling/kandidaat een tussentijdse toets adviseren.

Praktijkexamens

Praktijkexamens zijn inclusief 1 uur rijles direct vooraf het praktijkexamen.

Onze prijzen en leveringsvoorwaarden

Verkeersschool Heijkoop hanteert eerlijke prijzen met klantvriendelijke leveringsvoorwaarden. Onze leveringsvoorwaarden zijn gebaseerd op redelijkheidsbeginselen en op maatschappelijk verantwoord ondernemen. Wij werken standaard met gespreide betalingsmogelijkheden.

Mogelijkheden voor iedereen

Onze pakketten/producten

Verkeersschool Heijkoop pakt alle flexibiliteit op bij haar pakketten en losse producten.

Naar de wens en situatie worden de pakketten dan ook u en jou aangeboden. Jullie situatie maakt het pakket. Samen maken wij altijd het meest aansluitende pakket voor jou.

Speciale wensen bij de situatie worden tegen normale en klantvriendelijke prijzen en met leveringsvoorwaarden ingepast.

Tarieven Heijkoop

Vragen en suggesties

Voor vragen en suggesties vragen wij u contact met ons op te nemen.

Informeer naar de mogelijkheden