Verkeersschool Heijkoop

Over ons

Verkeerschool Heijkoop is een verkeersschool die naar de leerling/cursist luistert.

Wij bieden rijopleidingen en theorie voor iedereen zonder en met een beperking.

Jullie mogen van ons verwachten dat wij u helpen met ook de theorie te leren en begrijpen. Bij ons mogen er fouten gemaakt worden tot de examens. Wij bieden geduld, rust, structuur, veel gelegenheid tot oefenen en vragen stellen in een gezond leerklimaat met persoonlijke ruimte.

Wij zijn een verkeersschool voor bijna iedereen. Dat houdt in dat wij theorie, praktijk, coaching en studiebegeleiding aanbieden. Verkeersschool Heijkoop wil iedere leerling/cursist gelijke kansen geven.

Dit tegen eerlijke en klantvriendelijke prijzen. Wij werken standaard met zeer goede en vriendelijke leveringsvoorwaarden waaronder gespreide betalingsmogelijkheden.

Praktijklessen worden gegeven vanuit een handgeschakelde lesauto.

Verkeersschool Heijkoop is een autorijschool die werkt vanuit Nieuwkoop. Ons werkgebied is het Groene Hart en de aangrenzende regio’s.

Naast het Nederlands kan ook lesgegeven/gecoached worden in het Duits en Engels.

Onze rij-instructeur/studiebegeleider

Deze heeft kennis en ervaring van en over het verkeer en de weg. Daarnaast er is de kennis en kunde als docent en coach vanuit het volwassenonderwijs.

Wij houden de ontwikkelingen binnen het verkeer, onderwijs als ook bij de specialisaties bij om jullie maximaal te kunnen begrijpen en echt te kunnen helpen.

Wanneer wij u of jou niet meer de rijopleiding op maat kunnen aanbieden, adviseren wij jullie verder.

Contact mogelijkheid