Individuele rijopleiding


Onze benadering

Eigen Verklaring (Medisch)

De kandidaat/leerling vult zelf zijn of haar Eigen Verklaring (EV) in. Bij Verkeersschool Heijkoop vult de iedere leerling/kandidaat zijn of haar EV in.

Wij willen altijd helpen bij het beantwoorden van de vragen op de EV.

Wanneer een leerling met diagnose bekend is bij de instanties moet een schriftelijke Eigen Verklaring worden gekocht bij uw gemeente op afdeling Burgerzaken.

Autisme

Verkeersschool Heijkoop heeft de ervaring dat het rijbewijs voor de handgeschakelde personenauto gehaald kan worden wanneer met vormen van autisme heeft.
Verkeersschool Heijkoop heeft kennis van en ervaring met diverse vormen van autisme.
Nieuwe kennis/data wordt op een heldere en logische manier aan jouw/uw systeem aangeboden. Wij waken voor overbelasting bij aanbieden van nieuwe kennis en bij verwerking van andere externe prikkels.
Het maakt voor Verkeersschool Heijkoop niet uit welke vorm van autisme (klassiek autisme, PDD-NOS, Asperger) jij en u hebben en of er sprake is van comorbiditeiten.

Onze rij-instructeur heeft veel geduld en zal samen met u en jou en de personen rondom samen een aangepast leerplan maken. Jouw/Uw bijdrage is voor ons heel belangrijk.
rijlessen1.jpg

Onze individuele aanpak

ADD, ADHD

Verkeersschool Heijkoop heeft de ervaring dat het rijbewijs voor de handgeschakelde personenauto gehaald kan worden wanneer met vormen van ADD. ADHD.
Onze rijinstructeur heeft kennis van en ervaring met de diverse vormen van AD(H)D zonder en met comorbiditeiten.
Nieuwe kennis wordt op een heldere en logische manier aan jou/uw aangeboden. Wij waken voor overbelasting bij aanbieden van nieuwe kennis en bij verwerking van andere externe prikkels.

Comorbiditeiten

Verkeersschool Heijkoop is ook voor jou/u wanneer er sprake is van (comorbiditeiten) OCD, ODD of Gilles de la Tourette.

Vragen en opmerkingen

Zijn er nog vragen en/of suggesties, dan kunt met ons kontakt opnemen.

Zoek contact